Млин для подрібнення спецій, кави, цукру, сухих трав, зерна та ін.
Короткі дані
Млин застосовується для помелу та дроблення різнорідних сипучих продуктів до фракцій від 4 мм до менше 1 мм. Технологічно, млин для дроблення сипких, представлений молотковою дробаркою ударного типу з набором ситових елементів.
Млин чудово дробить такі продукти як:
- - зернові: пшениця, кукурудза, ячмінь, овес тощо, аж до борошняної фракції;
- - цукор – на цукрову пудру;
- - кава, какао – на порошок;
- - спеції, до них можемо віднести: перець, коріандр, лавровий лист, кунжут, кмин, розмарин, гвоздика, палички кориці, мак, сіль тощо;
- - скибочки черствого хліба – на сухарі;
- - сухі трави, ягоди, гілочки, тонка кора – на порошок малих фракцій.
Природно, набір продуктів можна продовжувати без зупинки. Вище запропоновані продукти представлені як базові за кожним типом.
Безумовно, якщо потрібно буде, проведемо проби помелу іншої продукції, що має характеристики сипучості.
Принцип влаштування млина
Блок корпусу млина кріпиться до кромки електродвигуна, обертальний ротор із бичами прямо на валу. Приймальний бункер встановлений на бічній стінці корпусу за допомогою багатогранних болтиків. Швидкі обороти ротора призводять до виникнення потужного повітряного потоку, яким слід правильно керувати, інакше потоки пилу, що йдуть у цьому вихорі, перешкоджають нормальній роботі з млином. Саме для цього передбачені фільтрувальні рукави, які виготовляються із тканини високої щільності. Рукав у діаметрі становить приблизно 100 мм, завдовжки не менше 2 м. Внизу до вивантажувальної частини бункера кріпиться мішок для забору подрібненої продукції. Млин встановлений на трикутну стійку. Млини для подрібнення на постійній основі виготовляються у трьох серійних позиціях: з потужністю двигуна 2,2 кВт (220 В), 3 кВт та 5,5 кВт (380 В) та частотою 50 Гц. Потужність двигуна впливає прямопропорційно на продуктивність млина.
Млин має стабільні показники роботи при температурному режимі від 1 до 35°C та допустимою вологістю до 80% при температурі навколишнього середовища 15°C.
Для продажу разом із млином пропонується 7 комплектів сит із отворами для помелу на різні фракції. Чим більший отвір – тим вища продуктивність млина і навпаки.
Для подрібнення таких продуктів як сухарі, сухі ягоди, трави, тонкої кори та подібних типів продукції можна використовувати змінний бункер більшої ємності, з ширшим вивантажувальним відведенням і шибером.
Купити млин
Купити млин для дроблення спецій, кави, цукру, сухих трав, зерна та безлічі іншої продукції, звернувшись до нас за телефонами, вказаними у розділі контакти.